Svaneparken

BESKRIVELSE
Opførelse af 41 familieboliger i Galten

BYGHERRE
Alboa

BYGGEÅR
2016

AREAL
4500 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

I Galten har Cj Group i totalentreprise opført 41 boliger samt et fælleshus på 165m² for Alboa. Ud af de 41 boliger, er 14 stk. i 2 plan og fælleshuset indeholder 2 gæstelejligheder. Til hver bolig hører der også et udhus på 5,7 m2 .

To-plansboligerne danner ryg mod nord i bebyggelsen og har udsigt ud over søen, mens et-plansboligerne er grupperet på den sydlige del af grunden.

Boligerne er opdelt i 31 familieboliger og 10 seniorboliger. Hver bolig har en lille for- og baghave, derudover er der etableret fællesarealer med legeplads samt central parkeringsplads til 82 biler.

Byggeriet er opført i energiklasse 2020, som er væsentlig bedre end de daværende energikrav. Energiklassen fremtidssikrer boligerne og bevirker desuden, at beboernes udgifter til varmeforbrug bliver på et meget lavt niveau. Indeklimaet er sikret gennem boligventilation med varmegenvinding, og der er placeret solceller på taget.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Østergade Stadion

På det tidligere Østergade Stadion centralt i Horsens er der plads til mangfoldighed i de

Katrinebjergvej

På Katrinebjergvej i Aarhus N, har Cj Group etableret 12 nye taglejligheder på to eksisterende

Skæring Skolevej

Projektet på Skæring Skolevej i Egå, er placeret på den tidligere Plantorama grund langs Grenåvej.