Bygherre: Tækker Group
Byggeår: Igangværende
Entrepriseform: Totalentreprise
Beskrivelse: Opførelse af 93 boliger i Nye, Aarhus N

Byggeriet er som navnet antyder snegleformet og indeholder 93 boliger på i alt 9.500 kvm.

Sneglehusene er med sin utraditionelle spiralformede struktur og varierende højde et anderledes byggeri. Byggeriet indeholder 93 ejerlejligheder og varierer i højden fra 1 til 4 etager. Bebyggelsens spiral brydes på udvalgte steder, så gårdhaven både visuelt og fysisk bliver forbundet til naboerne og det grønne område.

 

..”Jeg har helt bevist valgt både store og mindre arkitektfirmaer til Nye, og entreprenørerne er også forskellige. Mit foreløbige indtryk af samarbejdet med Cj Group er yderst positivt. Det er faktisk et af de bedste forhandlingsforløb, jeg har været med til. Vi mærker et klart ønske om at lave et optimeret byggeri, der både tilfredsstiller BIG og os, og vi oplever ikke den sædvanlige entreprenørrolle, hvor alt udmyntes i penge ved selv små ændringer. Jeg håber og tror, at byggeprocessen bliver ligeså god, for så har vi fundet en entreprenør, vi gerne vil samarbejde med i fremtiden”

Jørn Tækker -Tækker Group.

 

..”Vi har været meget glade for samarbejdet med Cj Group på Dortheavej, og vores oplevelse fortsætter på Sneglehusene. Cj Group er gode til, at føre vores arkitektur ud i byggeriet, og samarbejdet fungerer rigtig godt..”

Finn Nørkjær – Partner i BIG.

Cj Group A/S’ ydelser på projektet:


  • Projekteringsledelse
  • PSS og arbejdsmiljøkoordinering
  • Projekt- og byggeledelse under udførelsen
  • Kvalitetssikring og D&V

Cj Group A/S har været tidlig involveret som entreprenørpartner på Sneglehusene. Fra idéoplægget og gennem alle projekteringsfaser, har vi varetaget det økonomiske ansvar for projektet. Med udgangspunkt i bygherrens overordnede budget har Cj Group A/S i rollen som projekteringsleder og totalentreprenør, styret projektet gennem projekteringsfaserne i samarbejde med rådgiverteamet fra BIG, inden for bygherrens budgetrammer.

En proces og et samarbejde, hvor alle parter bidrager med kompetencer og sparring frem mod realisering af et projekt, som i fællesskab løbende er optimeret æstetisk, kvalitetsmæssigt og økonomisk. Teamets fælles målsætning har været at skabe det bedst mulige projekt inden for de givne rammer. Ved tidligt i projektet at inddrage totalentreprenørens kompetencer i særdeleshed omkring økonomi og processer, optimeres projektet i alle henseender, så bygherren får størst mulig værdi for pengene.

Links / se også: