Norsgade 2

BESKRIVELSE
Etablering af 21 ungdomsboliger i Aarhus C.

BYGHERRE
Østjysk Bolig

BYGGEÅR
2015

AREAL
977 m²

ENTREPRISEFORM
Hovedentreprise

For Østjysk Bolig har Cj Group udført en spændende og gennemgående ombygning af en eksisterende ejendom, som tidligere har huset en biograf og er blevet ombygget af flere omgange.

Nu rummer ejendommen 21 ungdomsboliger fordelt på 3 etager. Herudover er der også etableret fællesfaciliteter som vaskeri, cykelparkering og pulterrum. Yderligere er der etableret en lækker tagterrasse med kig ud over byens tage.

Lejlighederne er et-værelses lejligheder (og to stk. to-værelses) med eget køkken og bad. Alle materialer er holdt i et lyst og tidsløst design.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som hovedentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Snåstrup Vestergård

Byggeriet omfatter opførelse af 6 boformer for psykisk udviklingshæmmede med tilhørende fælles opholdsrum og funktioner.

Fårupled

Fårupled

For Jelling Boligselskab har Cj Group opført 6 lave boligblokke, indeholdende i alt 24 almene

Hasseltoften

Opførelse af ny boligbebyggelse bestående af 5 almene boliger i lavenergiklasse 2020 ved optimering af