Vestergade 72

BESKRIVELSE
Etablering af 96 ungdomsboliger i Aarhus C.

BYGHERRE
Østjysk Bolig

BYGGEÅR
2015

AREAL
4079 m²

ENTREPRISEFORM
Hovedentreprise

For Østjysk Bolig har Cj Group udført en spændende og gennemgående ombygning af en eksisterende ejendom, hvor de tidligere undervisningslokaler nu er blevet transformeret til 96 ungdomsboliger med eget køkken og bad.

Alle indvendige materialer er holdt i et lyst og tidsløst design og facaden har fået et flot og tidssvarende løft.

Der er blevet etableret fælles opholdsareal i gårdrummet samt et fællesrum i kælderen og egen cykelparkeringskælder og vaskeri.

Der er opsat altaner, som skaber en mere levende facade, og giver hovedparten af ungdomsboligerne et lille privat opholdsareal.

Ombygningen har været både arkitektonisk og udførelsesmæssigt udfordrende på grund af de mange eksisterende installationer, som man har skulle arbejde omkring, hvilket også har resulteret i nogle spændende planløsninger samt detaljer i en del af boligerne.

Ejendommen er på 6 etager, og hver etage har sin egen kraftfulde farve i fællesarealerne, som giver utrolig meget liv til de lange gange og som virker meget opløftende og ungdommeligt at se på.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som hovedentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Østergade Stadion

På det tidligere Østergade Stadion centralt i Horsens er der plads til mangfoldighed i de

Kildetoften

For Boligselskabet Domea, har Cj Group udført opførelsen af 43 boliger på i alt 1.776

Sneglehusene

Boligerne er opført i Nye, som er en helt ny bydel nord for Aarhus, skabt