Stationsparken

BESKRIVELSE
Opførelse af 42 almene boliger i Tørring

BYGHERRE
Boligselskabet Domea Hedensted-Tørring afd. 32 20, Stationsparken

BYGGEÅR
Maj 2019 – Juni 2020

AREAL
4050 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

Projektet omfatter opførelse af 2 punkthuse i 3 etager og 2 punkthuse i 4 etager med tilhørende affaldsstation, cykelskure, haveanlæg samt udvendige belægninger, – herunder parkeringspladser. Bebyggelsen rummer i alt 42 almene boliger.

Blokkene er indrettet med 3 boliger på hver etage med centralt placeret trappe og elevator. Boligerne er indrettet med en åben planløsning, med køkkener og stue i samme rum.

De 4 boligblokke er opført i blødstrøgne teglsten, sandgrå med gulligt spil og gråhvide fuger, samt facadeplader i forpatinerede brune zink profiler. Tagdækning med tagpap opbygget som varmt tag med betondæk med fald til de angivet nedløb.

Det er hensigten at de nye boligblokke skal indgå i en inspireret sammenhæng med de omkringliggende bebyggelser og træer i parken.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Vesterbrogade 16-20

Cj Group har opført et spændende udfyldningsprojekt beliggende på Vesterbrogade 16-20 / 14B-20B, 8000 Aarhus

Risskov Enghave

Projektet omhandler opførelse af i alt 82 boliger i Risskov. Heraf bliver de 43 boliger

Svinget

I bydelen Nye ved Elev, nord for Aarhus, har Cj Group opført byggeriet ”Svinget” som