Scanmarket

BESKRIVELSE
Udførelse af tilbygning (2019) + Opførelse af nyt firmadomicil (2012) i Solbjerg

BYGHERRE
Scanmarket Byg 11 ApS

BYGGEÅR
2019 + 2012

AREAL
507 m² + 430 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

For 9 år siden stod Cj Group for opførelsen af 430 m² kontordomicil i totalentreprise for Scanmarket i Solbjerg. Det var et godt byggeri, som vi fik afleveret til en tilfreds bygherre – så tilfreds, at da de kiggede ind i en udvidelse, faldt valget igen på Cj Group til udførelsen. Vi har gennem begge byggeprojekter haft et rigtig godt samarbejde med bygherre og medarbejdere, – og vi er glade for, at de igen valgte et samarbejde med os.

Denne gang har vi udført en nøglefærdig udvidelse på 507 m² til deres eksisterende kontordomicil. Herudover er der også udført ny parkeringsplads foran domicilet. Udvidelsen er udført som 2 tilbygninger – heraf er den ene i glas, med formålet at forbinde den eksisterende bygning med den nye tilbygning. 

Projektet er opført i mørke fritlagte sandwich facadeelementer med tagopbygning af huldæk, isolering og tagpap. Mellem elementerne er der indbygget facadepartier i træ/alu samt lette facader i lyse facadeplader som kontrast. Indvendigt er huset indrettet med cellekontorer og mødelokaler med store fuldglaspartier mod fælles gang og mellem kontorer, hvilket giver et fantastisk lysindfald og en sjælden elegance. Der er endvidere monteret oplukkelige ovenlys i gangarealerne for at understøtte ønsket om et lyst og åbent kontorhus.

Bygningerne er opført så de med passive energitiltag og energirigtige installationer opfylder nutidens krav til energibehov. Der er gulvvarme i hele bygningen suppleret med et effektivt rumstyret VAV genvekslingsanlæg i alle opholdsrum.

Huset er forsynet med alle nutidens el-installationer for EDB, infoskærme, smartboards, tyverisikring, projektorer m.v. Gulvene er plankegulve i ask i kontorer og smukke travertinklinker i faldende længder i alle øvrige rum.

Udvendigt er der etableret terrassearealer, parkeringsarealer, udv. belysning og beplantning

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Dortheavej

På Dortheavej i København har Cj Group været totalentreprenør på opførelsen af et etageboligbyggeri for

Høghus

Opførelse af 31 familieboliger i lavenergiklasse 2015. Boligerne er fordelt på 4 længehuse i 1

Vikærgården

Cj Group har været hovedentreprenør på ombygningen af et plejehjem til et sundheds- og omsorgshotel,