Hos Cj Group tilbyder vi en spændende og lærerig praktikplads inden for hoved- og totalentreprisestyring. Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Til foråret 2022 søger vi konstruktør- og ingeniørpraktikanter til to af vores spændende igangværende byggepladser. Som praktikant ved Cj Group, bliver du en del af teamet på én af vores byggepladser.

I praktikforløbet kan du regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du vil blive en del af UE-møder, sikkerhedsmøder, tidsplanlægningsmøder og du vil blive inddraget i økonomistyring og kontrahering af underentreprenører.

Vores forventninger til dig:

  • Positiv og engageret personlighed som deltager i dagligdagen på byggepladsen
  • Er ambitiøs og har lyst til at udvikle din faglige kompetencer
  • Er selvstændig, og brænder for ansvar og læring
  • Har gode it-evner indenfor Microsoft Office

Vi søger praktikanter til vores 2 nedenstående byggepladser i foråret 2022

Svinget, Nye 
I bydelen Nye ved Elev nord for Aarhus, opfører vi pt. byggeriet ”Svinget” som kommer til at rumme 62 boliger, et fælleshus samt en butiksenhed til købmandsbutikken i bydelen. Cj Group A/S har været tidligt involveret som entreprenørpartner på Svinget, og lige nu er råhuset monteret. Til foråret vil der være fuldt gang i ud- og indvendig aptering samt udearealer m.v. idet byggeriet skal afleveres sommeren 2022.

For yderligere spørgsmål, eller interesse for projektet kontakt Poul Toftgaard – pft@cjgroup.dk / tlf.: 3099 5564

Malling Dampmølle

Projektet vedrører opførelse af 52 boliger med både rækkehuse og lejligheder i ét og to plan, et fælleshus og en gæstebolig, samt renovering af eksisterende el-transformerstation. Herudover skal der etableres pladser, gårdrum, haver og gadeforløb for at skabe et område med en ny og spændende arkitektur som har taget udgangspunkt i de gamle trelængede købmandsgårde og stationsbypræg, som karakteriserede Malling i gamle dage. 

På dette projekt er vi pt. i gang med montering af råhus. Til foråret vil der være fuld gang i ud- og indvendig aptering samt etablering af udearealer m.v. idet byggeriet skal afleveres efterår 2022.

For yderligere spørgsmål, eller interesse for projektet kontakt Peter F. Boldreel – pfb@cjgroup.dk / tlf.: 25280094

Vi ser frem til at høre fra dig, og håber at du vil være en del af holdet i én af Østjyllands bedste entreprenørvirksomheder!