Hos Cj Group tilbyder vi en spændende og lærerig praktikplads inden for hoved- og totalentreprisestyring. Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Vi søger i øjeblikket praktikanter til to af vores spændende igangværende byggepladser. Som praktikant ved Cj Group, bliver du en del af teamet på én af vores byggepladser.

I praktikforløbet kan du regne med at blive inddraget i planlægning, koordinering, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, entreprisestyring og projektopfølgning. Du vil blive en del af UE-møder, sikkerhedsmøder, tidsplanlægningsmøder og du vil blive inddraget i økonomistyring og kontrahering af underentreprenører.

Vores forventninger til dig:

  • Positiv og engageret personlighed som deltager i dagligdagen på byggepladsen
  • Er ambitiøs og har lyst til at udvikle din faglige kompetencer
  • Er selvstændig, og brænder for ansvar og læring
  • Har gode it-evner indenfor Microsoft Office

Vi søger praktikanter til vores 2 nedenstående byggepladser i efteråret 2021

Svinget, Nye 
I bydelen Nye ved Elev nord for Aarhus, opfører vi pt. byggeriet ”Svinget” som kommer til at rumme 62 boliger, et fælleshus samt en butiksenhed til købmandsbutikken i bydelen. Cj Group A/S har været tidlig involveret som entreprenørpartner på Svinget, og er i gang med elementmontagen. Til efteråret vil der være fuldt gang i lukningsarbejder og indvendig aptering m.v. som du vil blive en stor del af.

For yderligere spørgsmål, eller interesse for projektet kontakt Peter Vilsgaard – pev@cjgroup.dk / tlf.: 30479127

Malling Dampmølle
Projektering og opførelse af 52 boliger, fælleshus, gæstebolig og fællesarealer. På dette projekt er vi pt. i gang med de sidste detaljer og aftaler i projekteringsfasen med bygherre og rådgiverteamet, således vi er klar til byggestart i marts 2021.

Her vil du indgå som en del af teamet med opførsel af råhus, lukning af byggeriet samt indvendig aptering.

For yderligere spørgsmål, eller interesse for projektet kontakt Peter F. Boldreel – pfb@cjgroup.dk / tlf.: 25280094

Vi ser frem til at høre fra dig, og håber at du vil være en del af holdet i én af Østjyllands bedste entreprenørvirksomheder!