Østergade Stadion

BESKRIVELSE
Opførelse af 57 lavenergiboliger i Horsens

BYGHERRE
Horsens Andelsboligforening af 1954

BYGGEÅR
2011-2014

AREAL
5500 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

På det tidligere Østergade Stadion centralt i Horsens er der plads til mangfoldighed i de 57 nyopførte lavenergiboliger, med tilhørende skure. Byggeriet er foregået over flere etaper, og består af fire længehuse i 2 etager og tre rækkehuse i to plan med indvendig trappe.

Her er boliger for enhver smag – og med rum og plads til alle, hvad enten man er enlig, et par eller en hel familie.

Længehusene er udført med vanskuret facader, rækkehusene er opført i Petersens tegl. Der er zink på alle tagflader, altaner og altangange er alle monteret med glasafskærmning.

Engarealer med blomsterbakker giver området en dejlig, grøn karakter og fine opholdsarealer. Torve med en kontrastfuld og livlig flisestruktur giver den bymæssige karakter.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Høghus

Opførelse af 31 familieboliger i lavenergiklasse 2015. Boligerne er fordelt på 4 længehuse i 1

Østervænget

På Østergade i Odder, har Cj Group Aarhus A/S opført etape II af en bebyggelse

Grønjords Ager

For Boligselskabet Domea Odder, har Cj Group opført 35 almene familieboliger på Grønjords Ager i