Malling Dampmølle

BESKRIVELSE
Opførelse af 52 boliger, fælleshus, gæstebolig og fællesarealer i Malling

BYGHERRE
Urbanus ApS

BYGGEÅR
Igangværende

AREAL
5545 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

På den “historiske” grund, hvor Malling Dampmølle og savværk i i sin tid husede, opfører Cj Group pt 52 boliger med både rækkehuse og lejligheder i ét og to plan, et fælleshus og en gæstebolig. Herudover skal der etableres pladser, gårdrum, haver og gadeforløb for at skabe et område med en ny og spændende arkitektur som har taget udgangspunkt i de gamle trelængede købmandsgårde og stationsbypræg, som karakteriserede Malling i gamle dage.

Bebyggelsen vil bestå af sammenbyggede boliger i et til fire etager med sadeltag. Taget skal følge højdespringene i ét glidende forløb, og tag- og facadebeklædning opføres i samme materiale eller i materialer, der visuelt giver indtryk af, at tag og facader har samme materiale og samme nuance.

De flerlængede åbne gårdmiljøer skaber rammerne for både ét stort og flere mindre fælles mødesteder, der fremmer sociale relationer og inkluderende og ligeværdige fællesskaber. Sociale relationer og fællesskaber er afgørende for vores livskvalitet. Stærke fællesskaber kan trives alle steder, men de rette fysiske rammer kan være med til at udvikle og styrke nye inkluderende og ligeværdige fællesskaber i bebyggelsens åbne rum, når vi mødes under samme tag i fælleshuset, på de fælles terrasser, i urtehaverne, på petanque-banen eller når børn og børnebørn leger på legepladsen.

Cj Group' s ydelser på projektet:
Projekteringsledelse  |  PSS- og arbejdsmiljøkoordinering  |  Kvalitetssikring og D&V  |  Projekt- og byggeledelse

På dette projekt, har Cj Group været med, næsten helt fra start. Vi har bistået bygherre og rådgivere med sparring og projektering samt endelig tilrettelæggelse af byggeriet. 

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en "mangelfri aflevering til tiden". Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.
 

Flere
referencer

Vesterbrogade 16-20

Cj Group har opført et spændende udfyldningsprojekt beliggende på Vesterbrogade 16-20 / 14B-20B, 8000 Aarhus

Østervænget

På Østergade i Odder, har Cj Group Aarhus A/S opført etape II af en bebyggelse