Hounisen

BESKRIVELSE
Opførelse af nyt kontordomicil og lager i Stilling

BYGHERRE
Hounisen Laoratorieudstyr A/S

BYGGEÅR
2013

AREAL
600 + 1500 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

Det første øjet ser når man træder ind i Hounisens nye administrationsbygning er et over 5 meter højt oliventræ, som strækker sine grene op gennem etagerne og op mod det 25 m³ store ovenlys midt i bygningen.
Projektet er opført i hhv. mørke og lyse afsyrede sandwich facadeelementer med tagopbygning af hhv. huldæk og TTS elementer med isolering og tagpap. Mellem elementerne er der indbygget facadepartier i træ/alu ligesom både kontoret og lageret er forsynet med store automatiserede ovenlys for at underbygge det naturlige lysindfald i bygningerne.

Indvendigt er huset indrettet med cellekontorer, servicefaciliteter, mødelokaler og konferencerum med store fuldglaspartier mod fælles gang og mod den skønne natur, hvilket giver et fantastisk lysindfald og en sjælden elegance. Bygningerne er opført så de med passive energitiltag og energirigtige tekniske installationer opfylder nutidens krav til energibehov.
Der er gulvvarme i hele administrationen suppleret med et effektivt rumstyret VAV genvekslingsanlæg i alle opholdsrum.

Lageret er opvarmet med kaloriferer ophængt i loftskonstruktionen uden at reducere frihøjden på 7 meter. Huset er forsynet med alle nutidens el-installationer for EDB, infoskærme, smartboards, tyverisikring, røgkanoner, kameraer, lydanlæg, projektorer m.v. Gulvene er mørkegrå tæpper i kontorerne og smukke travertinklinker i faldende længder i alle fællesrum.
Både den interne trappe og den store durchsigten midt igennem hele bygningen, omsluttes af indspændt glasværn afsluttet med lakeret håndliste i træsort som bordpladerne – naturligvis. I badeværelserne på Hounisen har bygherren givet Cj Group mulighed for at udføre et stykke smukt håndværk, designet ned i mindste detalje, med bl.a.indmurede friser af rustfri stål mellem fliseskifterne – Absolut et besøg værd for kommende kunder.

Til lageret er der etableret flere portadgange – såvel niveaufri som læsserampe med tilhørende slusehus og automatik. Omkring portene og læsseramperne er der integreret afskærmede arealer for opbevaring af såvel affald som tomme paller således at også de udvendige arealer kan fremstå pæne og ryddelige. Udvendigt er der endvidere etableret terrassearealer, parkeringsarealer, udv. belysning og beplantning.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Skæring Skolevej

Projektet på Skæring Skolevej i Egå, er placeret på den tidligere Plantorama grund langs Grenåvej.

Fårupled

Fårupled

For Jelling Boligselskab har Cj Group opført 6 lave boligblokke, indeholdende i alt 24 almene

Kildetoften

For Boligselskabet Domea, har Cj Group udført opførelsen af 43 boliger på i alt 1.776