Hounisen

BESKRIVELSE
Udførelse af lagerudvidelse til eksist. lager og kontordomicil i Stilling

BYGHERRE
Hounisen Locher Ejendomme af 2011 ApS

BYGGEÅR
Marts 2021 – Oktober 2021

AREAL
1850 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

Hounisen

For 8 år siden stod Cj Group A/S for opførelsen af 600 m² kontor og 1.500 m² lagerdomicil for Hounisen Laboratorieudstyr i Stilling ved Skanderborg. Det var et godt byggeri, som vi fik afleveret til en tilfreds bygherre – så tilfreds, at da de kiggede ind i endnu en lagerudvidelse, faldt valget igen på Cj Group A/S til udførelsen. Vi har gennem begge byggeprojekter haft et rigtig godt samarbejde med bygherre Lan Locher og hans medarbejdere, – og vi er glade for, at de igen valgte et samarbejde med os.

Denne gang har vi udført en nøglefærdig lagerudvidelse på 1.850 m², som tilbygning til Hounisens eksisterende lagerfaciliteter. Projektet omfatter en forøgelse af Hounisen Laboratorieudstyrs lagerkapacitet med opvarmet pallereol-lager med en frihøjde på 7 meter, som følge af øget efterspørgsel på varer. Desuden har Hounisen laboratorieudstyr øget deres produktprogram med en række kemikalier til hospitals- og medicinalindustrien.

Cj Group A/S har derfor specialindrettet 307 m² lager til brandfarligt oplag på op til 10.000 Oplags Enheder, som skal benyttes til virksomhedens kemikaliebeholdning. Det brandfarlige oplag er opdelt i 2 mindre lagerrum, hver udført i egne brandsektioner for optimal udnyttelse af lagerkapaciteten. I begge oplag er der udført fald på gulve med afløb til 400L kemikalieopsamling i tilfælde af uheld med kemikalieudslip. Af denne grund, har der også været helt særlige forhold vedr. byggeriet som skulle løftes, herunder omfattende brandtekniske forhold og dialog med myndigheder og certificerede brandrådgivere.

Lageret er opført i sorte, glatte sandwichelement facader med tag i TTS tagplader og mellemliggende tagprofilplader i lakeret stål. Facadevinduer, porte for erstatningsluft og ovenlys for røgudluftning er placeret strategisk i forhold til reolplaner og optimal dagslystilgang. Der er desuden udført nye gennembrydninger til eksisterende lager, forsynet med 2 stk. brandporte samt brandlukning af eksisterende facade.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | Tidsplanlægning og koordinering med driften | PSS og arbejdsmiljøkoordinering
Projekt- og byggeledelse under udførelsen | Kvalitetssikring og D&V


Links / se også

På Hounisens egen hjemmeside, er der en meget fin billedeserie samt video om opførelsen af det nye lager.
Kig med her: https://www.hounisen.com/nyheder/foelg-byggeriet

Flere
referencer

Virup Skovvej

Tæt ved Djurslandsmotorvejen ca. 15 km uden for Aarhus, har vi deltaget i opførelsen af

Risskov Enghave

Projektet omhandler opførelse af i alt 82 boliger i Risskov. Heraf bliver de 43 boliger

Grønjords Ager

For Boligselskabet Domea Odder, har Cj Group opført 35 almene familieboliger på Grønjords Ager i