Høghus

BESKRIVELSE
Opførelse af 31 familieboliger i Odder

BYGHERRE
AAB, Odder

BYGGEÅR
2012

AREAL
3000 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

Opførelse af 31 familieboliger i lavenergiklasse 2015. Boligerne er fordelt på 4 længehuse i 1 plan (14 lejligheder) og 2 rækkehuse i 2 plan med indvendig trappe (17 lejligheder).

Endvidere er der opført 9 stk. enkelt/dobbelt carporte med udhuse, 8 stk. enkelt/dobbelt udhuse samt 1 viceværtskur med et samlet etageareal på 452 m².

Boligerne er opført på toppen af Vestermarken i Odder, nær kommunens mest moderne skole og kun få km fra centrum.

Bebyggelsen er opført med traditionelt randfundament og terrændæk. Bagmurer er udført i letbetonelementer/ betonelementer.

Facaderne er skalmuret med Petersen Tegl i forskellige farver, som giver et flot farvespil i bebyggelsen. Taget er udført i tagpap med listedækning.

Indvendigt er der klinker i badeværelse og entré og alle øvrige rum er der lagt et flot 22mm trægulv, og der er lagt gulvvarme i alle gulvene.

Lofterne er udført i 2 lag gips som efterfølgende er spartlet og malet, og alle vægge er fuldspartlet, slebet og tapetseret.

Køkken og bad inventar er fra HTH og alle døre og vinduer er i træ/alu.

Altaner er udført i fiberbeton med stålværn og glasfyldninger.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Gudenå Hospice

Gudenå Hospice er et nyopført hospice bestående af 12 sengestuer, store fællesarealer, storkøkken, åbent storkontor,

Østergade Stadion

På det tidligere Østergade Stadion centralt i Horsens er der plads til mangfoldighed i de

Kildetoften

For Boligselskabet Domea, har Cj Group udført opførelsen af 43 boliger på i alt 1.776