Fårupled

BESKRIVELSE
Opførelse af 24 almene familieboliger i Jelling

BYGHERRE
Domea / Jelling Boligselskab

BYGGEÅR
Marts 2018 – April 2019

AREAL
2350 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

Fårupled

For Jelling Boligselskab har Cj Group opført 6 lave boligblokke, indeholdende i alt 24 almene familieboliger med egen parkeringsplads og eget skur. Boligerne varierer i størrelse fra ca. 78 til 112 m2 (vejledende) og består af henholdsvis 2, 3 og 4 rum.

I forbindelse med byggeriet, er der lavet indhak med lette facader mod haven, som giver et afbræk i de murede facader, således der er opstået et hyggeligt “privat” gårdrum.

Boligerne har adresse på Fårupled/Plantagevej i Jelling. Det er et naturskønt område tæt på Jelling Skov og Fårup Sø.

Bebyggelsen består af 6 klynger, som indeholder mellem 3-5 boliger i 3 forskellige typer. Boligerne varierer i størrelse fra 78 til 112 m² og er på henholdsvis 2, 3 og 4 rum. 

Byggeriet er opført i tungekonstruktioner med betonelementer, skalmuring og tapap med lister samt fast overdækning ved alle indgange og terrasser. 

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Botilbuddet Kragelund

Da Botilbuddet Kragelund nedbrændte i 2013, fik Cj Group til opgave at stå for genopbygningen

Risskov Enghave

Projektet omhandler opførelse af i alt 82 boliger i Risskov. Heraf bliver de 43 boliger

Hasseltoften

Opførelse af ny boligbebyggelse bestående af 5 almene boliger i lavenergiklasse 2020 ved optimering af