Som totalentreprenør har vi gennem årene opført mange – og en bred variation af projekter. Vi har bygget boliger og kontorer, lagerbygninger og daginstitutioner, renoveret komplekse ejendomme og arbejdet med spændende udviklingsprojekter.

Men dette projekt, som vi netop har afsluttet, er ét af de byggerier, som vi bestemt også er stolte over at have været en del af.  

”Strandbakkehuset” som det hedder, er Vestdanmarks første – og eneste Børne- og Ungehospice.

Det rummer 6 fuldt indrettede familielejligheder i smukke omgivelser – ude som inde, og her vil man under husets vision ”Liv, Leg og Lindring”, søge at medvirke til en bedre livskvalitet for familier under svære livsvilkår grundet livstruende sygdom.

Sammen med AART Architects og Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører A/S, vandt Cj Group A/S i september 2019 den betydningsfulde opgave med projektering og opførelse af huset.  Og allerede i november 2019, var projektet i fuld gang – der var nemlig ingen tid at spilde, når huset skulle stå klart til de første beboere i december 2020!

Det var en stram tidsplan – men det unikke ved dette byggeri, var velviljen, stoltheden, ansvarsfølelsen og ikke mindst energien og hjertet som blev lagt i arbejdet fra alle involverede i det meningsfulde projekt – og dét fik os i mål til tiden.

Hospiceleder Dorit Simonsen har skrevet nedenstående flotte udtalelse, – og med stor ydmyghed vil vi gerne sige TAK – både for de rosende ord, men lige så meget for den tillid vi er blevet vist under byggeriet, det gode samarbejde der har været fra start til slut, og så endelig fordi vi måtte få lov at være med til at opføre et byggeri, som vil danne rammerne for Strandbakkehusets fantastiske og meningsfulde visioner og formål! – TAK!

…”I december 2018 fik vi på Hospice Djursland den spændene og unikke opgave at forestå byggeriet af det første nybyggede børne- og ungehospice i Danmark.

Til denne opgave havde vi behov for innovative arkitekter og ingeniører – og ikke mindst en dygtig totalentreprenør, som kunne lede en organisation og en travl byggeplads med dygtige og velkvalificerede håndværkere. Det var, hvad vi ønskede os – og det var, hvad vi fik, da vi i september 2019 indgik et samarbejde med Cj Group med projektchef Poul Toftgaard som vores nærmeste samarbejdspartner.

Vi fik 1 år til at bygge de ca. 1300 kvm. – vi vidste, at det kunne blive en udfordring at overholde den pressede tidsplan, men Poul styrede os sikkert og roligt i mål – med det resultat, at deadlinen blev overholdt. At det har kunne lykkedes, skyldes helt sikkert Pouls store byggeerfaring, hans ordentlighed og hans faglige stolthed – kun det bedste er godt nok.

Han har gennem hele processen været lyttende og undersøgende på, hvad vi som bygherrer gerne ville opnå med vores byggeri. Det har krævet både stor fleksibilitet og konduite.

Hele byggeprocessen har været præget af et stort samarbejde på tværs af mange fagligheder. Fagligheder som alle har udvist stor velvilje over for hinanden, og som har løftet i flok. Det betyder, at vi i dag står med et fantastisk smukt hus – som udstråler en kærlig varme og hjemlig atmosfære. Klar til at tage imod de familier, som har behov for den lindrende indsats, som vi kan tilbyde på Strandbakkehuset børne- og ungehospice.”…

Dorit Simonsen
Hospiceleder MPM