Høghus II

BESKRIVELSE
Opførelse af 18 familieboliger i lavenergiklasse 2015 i Odder

BYGHERRE
DOMI Bolig

BYGGEÅR
2018-2019

AREAL
1823 m²

ENTREPRISEFORM
Totalentreprise

På toppen af Vestermarken i Odder, har Cj Group opført 2. etape af bebyggelsen “Høghus” for DOMI Bolig. I 2012 udførte vi 1. etape bestående 31 familieboliger, og nu er området så udvidet med de resterende 18 familieboliger.

Boligerne er opført med traditionelt randfundament og terrændæk. Bagmure er udført i letbetonelementer/ betonelementer.

Facaderne er skalmuret med Petersen Tegl i forskellige farver, som giver et flot farvespil i bebyggelsen og taget er udført i tagpap med listedækning.

Indvendigt er der klinker i badeværelse og entré og i alle øvrige rum er der lagt et flot 22mm trægulv. I alle gulvene er der ilagt gulvvarme..

Lofterne er udført i 2 lag gips som efterfølgende er spartlet og malet. Alle vægge er fuldspartlet, slebet og tapetseret.

Køkken og bad inventar er fra HTH og alle døre og vinduer er i træ/alu.

Altaner udført i fiberbeton med stålværn og glasfyldninger.

Cj Group’ s ydelser på projektet:
Budgetansvar | PSS og arbejdsmiljøkoordinering | Projekt- og byggeledelse | Kvalitetssikring og D&V

Som totalentreprenør, er vi ansvarlige for kvalitetssikringen på hele projektet. Og ligesom på alle vores projekter, ligger Cj Group stor vægt på at kunne medvirke til en “mangelfri aflevering til tiden”. Afleveringsprocessen gennemføres bl.a. efter principperne i Bygherre Foreningens Kvalitetsudvalg ”Ny afleveringsproces” af 14. januar 2009.

Under udførelsesfasen benyttes der en digital platform til kvalitetssikring, som derved sikrer løbende udbedring af mangler som de opstår, og vi har stor succes med en ”før-aflevering” hvor byggeriet gennemgås og mangler udbedres fra de respektive underentreprenører inden den endelige overdragelse til bygherre.

Flere
referencer

Katrinebjergvej

På Katrinebjergvej i Aarhus N, har Cj Group etableret 12 nye taglejligheder på to eksisterende

Østergade Stadion

På det tidligere Østergade Stadion centralt i Horsens er der plads til mangfoldighed i de